pondělí 2. listopadu 2015

BB Půjčka nyní zdarma na 30 dní

Společnost BB Finance poskytující půjčku BBPůjčka - si připravila pro nové zákazníky půjčku do 5000 Kč zdarma na 30 dní. Zkrátka do měsíce vrátíte přesně částku, kterou jste si půjčili. Úrok i RPSN půjčky je ve výši 0 %.

U této společnosti je však oproti ostatním poskytovatelům unikátní především to, že poskytuje malé krátkodobé půjčky i na více než 30 dní. Splatit půjčku tak můžete i ve více splátkách. Zamrzí především to, že tato akce se týká jen pro první půjčku se splatností 7 až 30 dní.

U mikropůjček je dlouhodobě trendem poskytovat novým zákazníkům slevy, aby si mohli služby společností vyzkoušet bez rizika a v budoucnu se nebáli půjčit si znovu a přitom jednodušeji - opakovaný zákazník nemusí znovu procházet registrační proces, ani ověřovat číslo účtu zasíláním ověřovacího poplatku ve výši 1 Kč.

Pokud máte zájem o porovnání podobných nabídek, například na portálu pujckymarket.cz naleznete seznam poskytovatelů nabízejících půjčky pro nové zákazníky zdarma.

Další informace o BB Půjčce pak naleznete na www.bbpujcka.cz. Společnost na svém webu nezveřejnila délku trvání této akce - předpokládáme tedy, že jde o dlouhodobou akci platnou do odvolání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.